Nieuws

Landhuis Schaijk VloerenExclusief houten vloeren

Catching some rays

VloerenExclusief is gesloten van maandag 9 augustus t/m zondag 22 augustus. Vanaf maandag 23 augustus staan we weer voor u klaar, bij voorkeur op afspraak.

Geniet van de zomerse dagen!

Team VloerenExclusief

Zuid Willemsvaart Den Bosch VloerenExclusief

VloerenExclusief | Estate

In het centrum van 's-Hertogenbosch gelegen unieke en riante stadsvilla met prachtig parket van VloerenExclusief. Modern en duurzaam wonen in de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch pal tegenover het Zuid-Willemspark.

 

VloerenExclusief Penthouse Den Bosch

VloerenExclusief | Projects

Harmonieus, contrastrijk en persoonlijk: zo laat dit schitterende appartement, gelegen in een Brabantse binnenstad, zich in het kort omschrijven. Om tot dit resultaat te komen werden de leefwijze, identiteit en achtergrond van de opdrachtgever samen met de moderne architectuur en stadse omgeving verweven in een uniek interieurontwerp. The Art of Living mocht binnenkijken in het bijzonder smaakvolle geheel, verrijkt met onder andere een prachtige houten vloer en luxe leefkeuken.

VloerenExclusief Waalre

VloerenExlcusief | The Art of Living

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak exterieur en warm interieur. Magazine The Art of Living kreeg een exclusief kijkje in het fantastische eindresultaat en sprak VloerenExclusief, die de villa voorzag van een schitterende parketvloer. 

Project VloerenExclusief Vught

Future Projects | Vught

In een bosrijk omgeven Vught wordt er druk gewerkt aan de oplevering van een prachtige villa met een eiken vloer van VloerenExclusief. 

proces van vloerenexclusief

VloerenExclusief | Behind the scenes

Tour door Europa voor het mooiste eiken hardhout, klaar om in onze droogkamers te drogen.

Lazamani kantoor Nijmegen VloerenExclusief

VloerenExclusief | Lazamani

Nieuw project opgeleverd in het hartje van Nijmegen. Gekozen voor een klassiek Versailles patroon, en een 14 cm brede planken vloer zonder velling voor boven.

Flow Mode Oss VloerenExclusief

VloerenExclusief | Flow Mode Oss

In het prachtige monumentale 19e-eeuws herenhuis van Flow Fashion Oss hebben wij mogen meewerken aan een modezaak met internationale allure, waar mode meer is dan alleen kleding 👒👜

VloerenExclusief bos

Corona Update VloerenExclusief

Vanaf 6 april ontvangen wij weer klanten in onze showroom. Lees hier alles over de maatregelen die wij hebben genomen.