VloerenExclusief kerst groet

Fijne feestdagen!

VloerenExclusief is gesloten van zaterdag 25 december t/m zondag 2 januari. Vanaf maandag 3 januari staan we weer voor u klaar.

 

 

VloerenExclusief Store Rubio Monocoat

VloerenExclusief Store

De online store van VloerenExclusief is nu online! De plek voor je parket met kennis en ervaring van een speciaalzaak. 

 

Gulpen VloerenExclusief parket

VloerenExclusief | Mediterrane Bungalow

Als je, zoals de bewoners, de drukte van New York gewend bent, is verhuizen naar Zuid-Limburg een hele omslag. Hier, in het Heuvelland, vonden de bewoners een rustige plek te midden van de natuur om hun droomwoning te verwezenlijken. De natuur naar binnen halen was hun grootste wens. De eikenhouten vloer van VloerenExclusief vormt daarbij de kroon op het interieur. 

Penthouse Laren VloerenExclusief

VloerenExclusief | Penthouse Laren

Landgoed Steen & Bergh bestaat uit drie landhuizen met in totaal 20 luxe appartementen, welke zijn gerealiseerd in 2020.
Het ruim bemeten en beveiligde landgoed van 3 hectaren bestaat deels uit natuurgebied en deels wandelgebied. Een groene oase van welke een perfecte mix vormt tussen luxe wonen en groen recreëren.

 

Landhuis Schaijk VloerenExclusief houten vloeren

Catching some rays

VloerenExclusief is gesloten van maandag 9 augustus t/m zondag 22 augustus. Vanaf maandag 23 augustus staan we weer voor u klaar, bij voorkeur op afspraak.

Geniet van de zomerse dagen!

Team VloerenExclusief

Zuid Willemsvaart Den Bosch VloerenExclusief

VloerenExclusief | Estate

In het centrum van 's-Hertogenbosch gelegen unieke en riante stadsvilla met prachtig parket van VloerenExclusief. Modern en duurzaam wonen in de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch pal tegenover het Zuid-Willemspark.

 

VloerenExclusief Penthouse Den Bosch

VloerenExclusief | Projects

Harmonieus, contrastrijk en persoonlijk: zo laat dit schitterende appartement, gelegen in een Brabantse binnenstad, zich in het kort omschrijven. Om tot dit resultaat te komen werden de leefwijze, identiteit en achtergrond van de opdrachtgever samen met de moderne architectuur en stadse omgeving verweven in een uniek interieurontwerp. The Art of Living mocht binnenkijken in het bijzonder smaakvolle geheel, verrijkt met onder andere een prachtige houten vloer en luxe leefkeuken.

VloerenExclusief Waalre

VloerenExlcusief | The Art of Living

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak exterieur en warm interieur. Magazine The Art of Living kreeg een exclusief kijkje in het fantastische eindresultaat en sprak VloerenExclusief, die de villa voorzag van een schitterende parketvloer. 

Project VloerenExclusief Vught

Future Projects | Vught

In een bosrijk omgeven Vught wordt er druk gewerkt aan de oplevering van een prachtige villa met een eiken vloer van VloerenExclusief. 

proces van vloerenexclusief

VloerenExclusief | Behind the scenes

Tour door Europa voor het mooiste eiken hardhout, klaar om in onze droogkamers te drogen.