VloerenExclusief

Passie voor hout

VloerenExclusief is al méér dan 20 jaar dé specialist in maatwerk parketvloeren voor betaalbare prijzen. Van A tot Z wordt alles verzorgd, waarbij vakmanschap en kwaliteit de rode draad zijn. Ons oog voor detail en verzorgde afwerking, zorgen ervoor dat uw eikenhouten vloer zich onderscheidt van alle andere vloeren.

Project Oisterwijk VloerenExclusief

Advies op maat

Het vakmanschap van VloerenExclusief gaat verder dan alleen de eikenhouten vloer. Anita van der Heijden en haar team bewegen zich al jaren in de wereld van Interior Design. Haar know-how zorgt voor passende adviezen voor uw huis en interieur. Vanaf het eerste moment wordt u begeleid en vakkundig geadviseerd om al uw wensen te kunnen vervullen. Alles is mogelijk, niets is te gek.

VloerenExclusief

Betaalbare luxe

Mooi hoeft niet duur te zijn. Overtuig uzelf van de betaalbare exclusiviteit van VloerenExclusief. Door rechtstreekse houtimport en productie grotendeels in eigen hand te houden, zijn wij in staat deze stelling waar te maken. Ontdek nu de complete collectie eikenhouten vloeren van VloerenExclusief.

Parketteur VloerenExclusief

Made-to-measure

Alle planken worden volgens onze hoge kwaliteitstandaard geselecteerd, ambachtelijk behandeld en afgewerkt met een kleur en afwerklaag naar keuze. Als extra service kan de kleur nog gefinetuned worden bij u op locatie. Iedere vloer is uniek, zo ook de klant.

Onze klanten aan het woord

We bouwen graag aan een goede en langdurige relatie met onze klanten. Zij zijn onze ambassadeurs die onze naam en faam uitdragen.

Team VloerenExclusief is een deskundig bedrijf die dicht bij haar klanten staat met een hoge service graad. Doen wat ze beloven en leveren een mooie vloer af met kwalitatief hoog materiaal.

VloerenExclusief, een aanrader voor uw houten vloer!

R. Kentie

VloerenExclusief heeft echt prachtige vloeren voor scherpe prijzen. De service is vriendelijk en professioneel. Ze denken met je mee en hebben ons goed geadviseerd. 

I. Louddon

VloerenExclusief is a great company to do business with. Anita & Bram were very responsive and helpful, and went above and beyond in order to meet my flooring requirements. Their product knowledge is exceptional. Everything is custom-made, the prices are very competitive. 

L. Bouchilaoun

Vakmanschap met een persoonlijke touch. Oog voor kwaliteit en voor service. Goed advies en echt een aanrader. Prijswaarde is niet beter te vinden. We zijn ontzettend blij met onze eiken visgraat vloer. Mooi gerookt, mooi gelegd, De extra service om ons nieuwe tafelblad mee te roken kunnen we echt waarderen. 

L. Bens

Zeer vakkundige en behulpzame service. Super prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie en een prachtig eindresultaat.

M. Middelkoop

Op aanraden van vrienden bij Anita terecht gekomen voor een eikenhouten vloer. Ze heeft ons goed geadviseerd over de vloer en het interieur. De persoonlijke aandacht en scherpe prijs zijn zeker punten voor ons om weer terug te komen. Bedankt team VloerenExclusief!

M. Cordaen

Paar maanden geleden een prachtige vloer besteld bij VloerenExclusief. De levering was sneller dan verwacht en ook de leggers waren erg vriendelijk en vakbekwaam. Vooral Bram en Anita hebben ons erg goed advies kunnen geven en waren zeer professioneel en betrokken.


Top zaak, zeker een aanrader als je je huis een rijkelijke boost wilt geven.

J. Snoeren

Anita is een hele leuke vrouw met passie voor wat ze doet. Dat merk je als je met haar over houten vloeren gaat praten. Ze denkt graag met je mee en geeft passend advies. Ons vloer ziet er prachtig uit voor een mooie prijs.

Q. Dang

Wil je een goede en mooie vloer? Ja? Mooi, dan is dit het juiste adres. Deze mensen kennen en begrijpen het volledige proces van boom-wortel tot strak gelegde vloer en de behandeling daarvan.
Zijn er meerdere goede leveranciers? Vast en zeker. Wij zijn voor onze vloer langs meerdere partijen geweest en voelden ons verreweg het beste bij VloerenExclusief

P. van Zonneveld
Historisch pand de Armenhof Schaijk VloerenExclusief houten vloeren

Neem contact op

We maken graag een moment vrij voor u. Heeft u vragen, of zou u graag eens langs willen komen bij ons in de showroom? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Neem contact op