Project VloerenExclusief Vught

Future Projects | Vught

In een groene woonomgeving met cachet wordt deze prachtige royale villa ontwikkelt. Dichtbij het groen, sportvelden, winkels en scholen.... een heerlijke plek om te wonen!

De villa heeft een multifuntionele indeling met veel lichtinval. Een heerlijke tuin om het zuiden maakt het wooncomfort compleet. 

De vrijstaande villa kenmerkt zich door het gebruik van moderne hoogwaarige materialen zoals zwarte aluminium kozijnen, hardhouten trap, pannen dakbedekking enzovoort. De villa is modern met eigentijdsce architectuur met een zeer complete indeling en grote open ruimtes.

VloerenExclusief Vught

VloerenExclusief

De moderne elementen van het huis gaan perect samen met een eiken vloer in visgraatmotief. Vanwege de grote ruimtes is er gekozen voor een reuze visgraat van 18 x 90 cm voor een luxueuze uitstraling. De vloerdelen worden met het licht meegelegd voor een optisch vergrotend effect. 

Behandeling

De vloerdelen worden samen met de eiken treden gerookt in onze rookcabine. Het roken van de plankjes gebeurt met behulp van ammoniakdampen. De dampen veroorzaken een reactie met het looizuur van het eikenhout. Het resultaat is een vergrijsde plank met meer kleurschakeringen tussen de vloerdelen. 

De vloer zal afgewerkt worden met onze kleur 'Olav Light' voor een warme, tijdloze uitstraling. 

 

Klik hier voor meer informatie over deze woning.