VloerenExclusief | The Art of Living

Harmonieus, contrastrijk en persoonlijk: zo laat dit schitterende appartement, gelegen in een Brabantse binnenstad, zich in het kort omschrijven. Om tot dit resultaat te koken werden de leegwijze, identiteit en achtergrond van de opdrachtgever samen met de moderne architectuur en stadse omgeving verweven in een uniek interieurontwerp. The Art of Living mocht binnenkijken in het bijzonder smaakvolle geheel, verrijkt met onder andere een prachtige houten vloer en luxe leefkeuken.

VloerenExclusief Penthouse Den Bosch VloerenExclusief Penthouse Den Bosch VloerenExclusief Penthouse Den Bosch VloerenExclusief Penthouse Den Bosch VloerenExclusief Penthouse Den Bosch VloerenExclusief Penthouse Den Bosch

Vloeren | Warme basis

In het interieur zorgt de houten vloer voor een warme basis. We hebben samen met de opdrachtgever gekozen voor een vloer met een unieke uitstraling, die volledig op maat is gemaakt. In de leefruimtes is een houten vloer met visgraatmotief toegepast en in de overige ruimtes een vloer met rechte planken. 

VloerenExclusief Penthouse Den Bosch VloerenExclusief Penthouse Den Bosch VloerenExclusief visgraat patroon parket

Basalt Stone behandeling | Water & steen

De vloeren zijn op dezelfde manier bewerkt, waardiir een mooie eenheid in uistraling is ontstaan. Het hout hebben we in onze rookcabine behandeld volgens een op de klntvraag gebaseerde wijze en is daarna via een zogenaamd 'nat kiezelverouderingsproces' op kleur gebracht. Hierbij wordt het hout in een bad met kiezels geschud, waardoor de nerf 'beschadigd' en de vezel open komt te staan.