Zuid Willemsvaart Den Bosch VloerenExclusief

VloerenExclusief | Estate Den Bosch

In het centrum van 's-Hertogenbosch gelegen unieke en riante stadsvilla met prachtig parket van VloerenExclusief. Modern en duurzaam wonen in de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch pal tegenover het Zuid-Willemspark.

Nu aangeboden door De Koster Makelaardij Den Bosch. 

Visgraat VloerenExclusief

Modern Accent

Het eiken visgraat parket is strak tegen de muren en kozijnen aan gelegd voor een optisch ruimtelijk effect. De vloerdelen hebben geen vellingkant waardoor het naadloos tegen elkaar aangelegd kan worden. Hierdoor krijgt de vloer een modern accent dat perfect matcht met het klassieke pand.

Planken vloer VloerenExclusief

Rust & ruimte

Rust en ruimte zijn de kernwaarden van een slaapvertrek die perfect matchen met de uitstraling van de eiken vloer. Door de lange vloerdelen wordt de lengte van de ruimte extra benadrukt en een sereen interieur gecreëerd.

VloerenExclusief Project Den Bosch

Hartje 's-Hertogenbosch

Wie de bourgondische Bossche binnenstad binnenstapt, waant zich in een historisch decor. Middeleeuwse gevelpandjes, smalle straatjes en schitterende monumenten. Je vindt het allemaal in de Brabantse hoofdstad. In dat historisch decor kun je heerlijk winkelen, wonen en verblijven.