lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/2/2891625/webspace/siteapps/WordPress-502608/htdocs/wp-content/themes/theme52835/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/vhosts/2/2891625/webspace/siteapps/WordPress-502608/htdocs/wp-content/themes/theme52835/style.less Over ons - VloerenExclusiefVloerenExclusief

Over ons

U slaagt bij VloerenExclusief!

U moet zich goed voelen!

Uw keus voor een mooie vloer kwam niet vandaag of gisteren. Het speelde al enige tijd in uw hoofd en u heeft zich georiënteerd op de mogelijkheden. Na enig wikken en wegen heeft u de houtsoort bepaald, de kleur gekozen en ook over de bewerking zijn er geen twijfels meer. U bent geslaagd bij VloerenExclusief!

De prijs, ons advies, er worden afspraken gemaakt en de deal wordt gesloten. Aan ons nu de taak om het hele proces soepel en zonder zorgen te laten verlopen. Dat voelt goed.

 

 

  Waarom Vloeren Exclusief?

  Afspraak is afspraak
  We bouwen graag aan een goede en langdurige relatie met onze klanten. Zij zijn onze ambassadeurs die onze naam en faam uitdragen. Het nakomen van afspraken vinden we dan ook super belangrijk om uw vertrouwen te winnen. Eerst maar eens even kennis maken. Wilt u koffie of liever thee? Al pratende proberen we een inschatting te maken wat de wensen zijn. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de beperkingen? Wat zijn (ongeveer) de maten van de vloer. Hebt u toevallig ook bouwtekeningen van uw huis?

  Advies op maat. Dat voelt goed
  Bij de aankoop van een nieuwe vloer gaat er heel wat rekenwerk aan vooraf. Er wordt druk gecalculeerd en gemeten om het plaatje kloppend te maken. In onze showroom gaan we kijken en vergelijken. Een advies op maat begint hier. Soms is het puzelen om binnen een bepaald budget te blijven maar het streven is een offerte te maken waar u zich goed bij voelt.
  Korte lijntjes en open lijntjes
  Vanzelfsprekend hebt u vragen. Vragen vooraf, tijdens en na. We zijn het gewend en hebben er alle begrip voor. Neemt u gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. Telefoon 06-53659127.
  De raderen draaien
  We doen er alles aan om van begin tot eind het proces van aankoop tot aflevering te doen slagen. U moet zich goed voelen bij ons en met uw aankoop.